Фото гільзи 20к зі стрільбища.... Саме та, про яку я колись говорив.... Що стажете, камради?
Гильза с автомата, правда не видно следов зацепа выбрасывателя, скорей всего вздутие выровняло. У меня давно на ИЖ58 кал12 с правого ствола при выстреле по утке рвало место где боёк бьёт капсуль размером диаметр бойка. В итоге слава богу шо правый ствол, вырвало всю правую щеку на ложе, если б левый вся хрень попала в лицо. Итог: при снаряжении дал две мерки Сокола и газы нашли слабое место в капсуле, где ударил боёк. Хотя до этого две навески ружьё держало
_________________ С ув. Анатолий!
Пт июн 09, 2017 2:48 pm
Olegusha
профи
Зарегистрирован: Вт ноя 15, 2011 10:50 am Сообщения: 4033 Откуда: Киев, Академгородок Арсенал: В подписи, сюда не влазит...
Re: Патроны. Сделай сам.
Зараз травматичний кульовий споряджувати буду... Розповіли рецепт, кулі ТЕРЕН є валом... Купувати такий набій було впадло, дуже дорого...
Все решта - нюанси...
_________________ Mossberg M590A1 кал.12 20" Brno K-98 .308 win Hawke Endurance LER 3-9x40 (223/308 Marksman IR) LEE Classic Cast Press, LEE Pacesetter 3-Die Set УПС-7, Закрутка 12к Crosman c 1377 Mk
Бог створив людей різними, а полковник Кольт зрівняв їх в правах. Si vis pacem, para bellum
Зарегистрирован: Вт ноя 15, 2011 10:50 am Сообщения: 4033 Откуда: Киев, Академгородок Арсенал: В подписи, сюда не влазит...
Підібрав навіску під травматичну кулю ТЕРЕН-Н.. Довго грався з нею... Отримав досить непоганий результат.. 1. Постріл різкий. 2. Куля на 25 метрах іде з підйомом траекторії над лінією прицілювання + 10см. 3. По мішені прильот з 5-ти шт. десь в 18 см діаметром... Для резини це дуже добре... 4. Повне згорання пороху.
Потім камрад приніс мені заводський ТЕРЕН-Н 1. Постріл м'який, звук пострілу нагадує ПССССИИИИК і.... 2. Куля на 25 метрах не попала в мішень, візуально йшла нижче мішені - 35см від центра вниз. 3. По мішені не попав. 4. Ствол та гільза засрані, неповне згорання пороху...
Як споряджали ? Який порох, чим ущільнювали? У мене досить добре гума полетіла з 2-3г димаря, але я вагаюся називати цей набій є травматичним, бо 8мм фанеру пробило як папір...
_________________ СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Ср июн 21, 2017 8:29 pm
Olegusha
профи
_AURUM_ писал(а):
Як споряджали ? Який порох, чим ущільнювали? У мене досить добре гума полетіла з 2-3г димаря, але я вагаюся називати цей набій є травматичним, бо 8мм фанеру пробило як папір...
З якої відстані?
Я слідуючий раз тест на пробиття фанери зроблю.... Ти ж знаєш закони використання травматики, куля з 25-ти метрів, не ближче... Тому відстань має бути 25 метрів мінімум...
_________________ Mossberg M590A1 кал.12 20" Brno K-98 .308 win Hawke Endurance LER 3-9x40 (223/308 Marksman IR) LEE Classic Cast Press, LEE Pacesetter 3-Die Set УПС-7, Закрутка 12к Crosman c 1377 Mk
Бог створив людей різними, а полковник Кольт зрівняв їх в правах. Si vis pacem, para bellum
Никаких проблем. Есть у меня в достатке и НобельСпорт и ТАХО. А так же в последнее время мне нравится порох Сильвер. Но запах Сокола после выстрела ни с чем не сравним.
Вчера, получилось пораньше с работы, того.... На УПС-7 снарядил 20 патронов, 16 калибра. Навеска на 1,6 грамм Сокола, 28 грамм дроби № 6. Поехали с братом постреляли. Все отлично. На 35-45 метров, литровые пластиковые бутылки на раз-два. Эх, хоть немного оскому сбил))))))).
Зарегистрирован: Ср окт 03, 2012 6:01 am Сообщения: 154 Откуда: Херсон Арсенал: -+Hawke Sport Optics S
_AURUM_ писал(а):
С таким результатом ,проблемы после выстрела в (деле) не заставят себя ждать!
Вс ноя 03, 2019 10:05 pm
Olegusha
профи
Вицко писал(а):
С таким результатом ,проблемы после выстрела в (деле) не заставят себя ждать!
Само собою, але чому б і не спробувати?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1