SteelEagle
бывалый
Зарегистрирован: Вс июл 05, 2015 6:16 pm Сообщения: 121 Откуда: Львов Арсенал: Много
|
Тихе місце, де можна спокійно постріляти(до 50км від Львову)
Хлопці, порадьте місце (бажано показати на гугл мапі чи дати ГПС координати) до 30-50км від Львову, де можна приїхати на седані (кліренс 12), поставити стіл і спокійно постріляти по бумазі, щоб ніяка *погане польске слово* поруч не шаталася.
А то все проходить так: - приїхав, - розставився, - відстриляв 2-3 барабани, - хтось нарисувався, і далі по накатаній:
Питання - Відповідь - Думка - А то мєлкашка? - Ні, то пневматика. - ТО БАЗУКА, ЧОЛОВІЧЕ, ХІБА СЛІПИЙ??? - А далеко лупить? - До 100м. - КУЛЮ ЗЕМНУ 2 РАЗИ ОБЛІТАЄ!!! - О, а то оптика??? - Так, оптичний приціл. - Ні, то я з Хабблу радіомодуль скрутив, Плутон з орбіти зсуваю!!! - А який калібр? - 4,5мм. - 3 метри!!! - А полювати можна? - Ні, полювати не можна. - Ясно, що можна, на таких, як ти, уродів!! А можна моя сфоткається з ружжом? - Ні, не можна. - Можна, тільки я оберу позу і де ружжо буде!!! - Дай стрільнути!!! І малому! І дівчині, дружині, сестрі!!! - Ні, зброя любить одного власника. - А пішло воно!!! (Збираюсь і їду геть).
Просто вже накипіло, сьогодні 2 рази розкладався, як намазано - 30 хвилин і хтось чи приходить, чи приїздить.
|