|
Текущее время: Вт дек 03, 2024 2:21 am
|
Сообщения без ответов | Активные темы
Автор |
Сообщение |
SteelEagle
бывалый
Зарегистрирован: Вс июл 05, 2015 6:16 pm Сообщения: 121 Откуда: Львов Арсенал: Много
|
Re: Есть ли кто во Львове?
Свіжі фотки і відео з бункера: https://www.dropbox.com/sh/kjqiki2wmfe5 ... PeQCa?dl=0Як помітно по слідах фарби, пейнтболісти там часті гості. Якщо хтось хоче зібратись і постріляти - прошу в приват, домовимось.
|
Ср июн 15, 2016 5:05 pm |
|
|
володимир
новичок
Зарегистрирован: Вт сен 27, 2016 12:10 pm Сообщения: 1 Откуда: львів Арсенал: мародер 4.5
|
всім привіт ! я так розумію , що форум вже не активний )))
|
Ср окт 05, 2016 10:57 am |
|
|
SteelEagle
бывалый
Зарегистрирован: Вс июл 05, 2015 6:16 pm Сообщения: 121 Откуда: Львов Арсенал: Много
|
володимир писал(а): всім привіт ! я так розумію , що форум вже не активний ))) Неактивний Львів. А з форумом все добре.
|
Ср окт 05, 2016 11:05 am |
|
|
Killton
новичок
Зарегистрирован: Вс янв 08, 2017 9:02 pm Сообщения: 5 Откуда: Львів Арсенал: Ekol major
|
Привіт Львів'янам. Я на форумі новенький. Тільки зареєструвався недавно. Приймайте в свої ряди.
|
Вт янв 10, 2017 8:49 am |
|
|
RoMANIAC
ученик
Зарегистрирован: Сб фев 03, 2007 5:53 pm Сообщения: 91 Откуда: Львів Арсенал: ИЖ-60 РСР GunHobby 8-32x50SF, Norica Marvik Gold
|
Ех, львівський форум би трохи підняти. Я вже тижня 3 пишу в своїй старій темі про ІЖа... І Бункер можна зібратись, але треба щоб потеплішало нуйогонафіг в -10-20 там мерзнути.... Доречі хтось з львівських має робочий хрон? Взяв би відстрілятися, не за дякую. Бо в мого фототранзистор відстрелений і не можу такий ніде купити
_________________ There is no such thing as Death, Life is only a Dream, And We are The imagination of ourselves.
|
Вт янв 10, 2017 1:08 pm |
|
|
Killton
новичок
Зарегистрирован: Вс янв 08, 2017 9:02 pm Сообщения: 5 Откуда: Львів Арсенал: Ekol major
|
А Львівський це який? (Можна в приват) Тай взагалі мені цікаво з земляками познайомитись. Можна й постріляти разом. Правда я новачок в цій справі, тай зброя в мене турок ППП без АПів( з монстрами ПСП непозмагаєшся.
|
Ср янв 11, 2017 1:19 am |
|
|
YuraS
Тиран и сумасброд
Зарегистрирован: Ср мар 01, 2006 11:47 pm Сообщения: 28354 Откуда: Харьков Арсенал: АА ТХ200НС,BAM XS-B 40,QB-78,ИЖ-53,МР-654К,R-3
|
Killton писал(а): А Львівський це який? Друге повідомлення у темі. http://airgun.in.ua/
_________________ They've killed Kenny! ---------------------------------------------- An armed society is a polite society (c) Robert A. Heinlein, 1942 We, meanies, only take NO for an answer! (c) "YS" by Beatles Тиран-деспот. Коварен, капризен, злопамятен. (с) "Обыкновенное чудо"
|
Ср янв 11, 2017 12:06 pm |
|
|
SteelEagle
бывалый
|
Хрон маю я, як ИБХ, так і надульний S04 чи 03. Але хіба у Львові хтось стріляє? Я їздив влітку в бункер пару разів пристрілятися на 25 і 50м, там прохідний двір, купа народу лазить. Тільки поставив стіл, станок, хрон, закріпив все - то школярі верхолази якись, то модельки с фотографом, то якись роботяги, які там хату будують з дерева. Відео і фото були в темі вище. Потім знайшов пару місць біля Львову, де можна більш менш нормально постріляти. На львівському форумі все глухо, аккаунти тре активувати, а адмін там не був купу часу, тобто зареєструватися можна, а от постити ні.
|
Сб янв 14, 2017 4:00 am |
|
|
RoMANIAC
ученик
Зарегистрирован: Сб фев 03, 2007 5:53 pm Сообщения: 91 Откуда: Львів Арсенал: ИЖ-60 РСР GunHobby 8-32x50SF, Norica Marvik Gold
|
Та колись стріляли, але то моє "колись" було дуже давно, я потім пропав, а зараз вернувся.
Можна якось за рамочний хронограф позичити на тиждень другий? Вирішив, що буду собі купувати, певне, ІБХ, але фінансовий стан наразі не дозволяє, найближчий місяць, то точно..
_________________ There is no such thing as Death, Life is only a Dream, And We are The imagination of ourselves.
|
Сб янв 14, 2017 11:45 am |
|
|
Хасан
бывалый
Зарегистрирован: Вт мар 26, 2013 4:52 pm Сообщения: 141 Откуда: Львів Арсенал: Hatsan 125 SAS QT, МП-654К
|
SteelEagle писал(а): Хрон маю я, як ИБХ, так і надульний S04 чи 03. Але хіба у Львові хтось стріляє? Я їздив влітку в бункер пару разів пристрілятися на 25 і 50м, там прохідний двір, купа народу лазить. Тільки поставив стіл, станок, хрон, закріпив все - то школярі верхолази якись, то модельки с фотографом, то якись роботяги, які там хату будують з дерева. Відео і фото були в темі вище. Потім знайшов пару місць біля Львову, де можна більш менш нормально постріляти. На львівському форумі все глухо, аккаунти тре активувати, а адмін там не був купу часу, тобто зареєструватися можна, а от постити ні. Стріляють, але кожен по своїх норах
|
Пн янв 16, 2017 12:01 pm |
|
|
RoMANIAC
ученик
|
Завтра в бункер ніхто не збирається? Потепліло до 0
|
Вс янв 22, 2017 12:20 am |
|
|
SteelEagle
бывалый
|
Ну, ти б ще завтра рано написав. На жаль, в мене вся неділя розпланована от і до вже. Пофоткай, як там і що, якщо поїдеш.
|
Вс янв 22, 2017 12:44 am |
|
|
RoMANIAC
ученик
|
Так я не поїхав. Далеко і впадло самому туди їхати. Бліго я маю де постріляти в себе на роботі, закрита територія колишнього хім заводу, 100 м від Штурму. Правда на вулиці, але якщо з охорнцями чи начальством поговорити, то можна і довгий коридор найти за фляшку..
|
Пн янв 30, 2017 10:44 am |
|
|
reiser
новичок
Зарегистрирован: Ср июл 09, 2008 8:38 pm Сообщения: 28 Откуда: Львов Арсенал: CZ 200T
|
значит, стреляют только в Бункере, да ? других мест нет ? Может просто где-то собираются любители пневматики ?
У меня винтовка лет 5 или больше не использовалась, хочу заняться снова все восстановить, а т.к. живу во Львове то хочу найти с кем общаться в живую, а не только на форумах )
|
Чт май 18, 2017 2:08 pm |
|
|
SteelEagle
бывалый
|
1. Не стреляют нигде сообща. 1.1. Если стреляют, то каждый сам по себе в своих местах. 1.2. В Бункере теперь всегда много левых людей, которые могут вызвать полицию, что никому не нужно (строители каких-то деревянных хат, фоткаться приходят, дети школьного возраста лазают).
2. Не собираются нигде. 2.1. Если собираются, то - люди, которые имеют деловые отношения по пневматике (торгуют), - люди, которые занимаются производством пневматики и околопневматических товаров, - люди, которым нужна услуга по ремонту/настройке пневматики, - люди, которые поддерживают приятельские отношения. 2.2. В клубном понимании нигде не собираются и не общаются в живую.
По поводу общения, я бы не против, как минимум в этом сезоне хотя бы пару раз собраться, куда-то поехать подальше и нормально пострелять. Я честно пытался собрать кого-то на прошлый сезон. Тут никто не откликнулся именно в смысле "поехать на пострелушки". Львовский форум мертв больше 3-х лет.
|
Чт май 18, 2017 2:48 pm |
|
|
|