|
Текущее время: Вс сен 15, 2024 12:55 pm
|
Сообщения без ответов | Активные темы
Автор |
Сообщение |
ivanov
ученик
Зарегистрирован: Пт янв 15, 2010 1:38 pm Сообщения: 97 Откуда: Черновцы Арсенал: Hatsan MOD 125 ТН SAS™ Quattro Trigger
|
Re: Пострелять в Черновцах
я б зрадістю... стріляю непогано
ася :476016721 Skype: Oleg_qwe
|
Ср май 19, 2010 6:35 pm |
|
|
Yurka
снайпер
Зарегистрирован: Вс мар 14, 2010 3:12 pm Сообщения: 609 Откуда: Украина, г.Черновцы Арсенал: Токарничег, сверлильничег и плявушка
|
Можливо на ці вихідні якщо погода позволить. Я зазвичай стріляю кожних вихідних. Да і ближче до неділі подивимось.
_________________ “Я должен был делать то, что должен и я делал свою работу так, как мог.”-Simo Häyhä
|
Чт май 20, 2010 11:08 am |
|
|
арт-ем
|
привіт Юра. Якщо не проти, можна у неділю зранку (якщо погода нормальна буде) тусонути і постріляти..
|
Чт май 20, 2010 5:44 pm |
|
|
арт-ем
|
нас уже походу троє може зібратись.. заодно познайомимось вживу)))
|
Чт май 20, 2010 5:49 pm |
|
|
ivanov
ученик
Зарегистрирован: Пт янв 15, 2010 1:38 pm Сообщения: 97 Откуда: Черновцы Арсенал: Hatsan MOD 125 ТН SAS™ Quattro Trigger
|
Я теж садгори і теж би хотів в неділю по постріляти...
|
Чт май 20, 2010 5:49 pm |
|
|
Yurka
снайпер
Зарегистрирован: Вс мар 14, 2010 3:12 pm Сообщения: 609 Откуда: Украина, г.Черновцы Арсенал: Токарничег, сверлильничег и плявушка
|
Привіт вам колеги! Нарешті вже хтось відгукнувся . Я вже біля двох місяців чекаю відповіді вже втратив будь-яку надію. дивлюсь на форумах у Одеситів більше 100 сторінок с пострелухами у Київлян більше 300, а у нас тільки нещасних 2-і. На ці вихідні, наврядчи, вийде принаймні в мене. Обязалово в мене їхати в село, Зелені свята, однако. Да і болота зараз по вуха. Якщо є охота то давайте зберемся на наступну неділю. Може ці дощі трохи вщухнуть і просохне трохи. Сьгодні в наших рядах прибуло. Колега купив собі Хатчика, також рветься на пострелялки, так, що якщо дасть Бог зберемось то нас вже буде четверо, ну, принаймні, як писав арт-ем троє. Які в кого є пропозиції на рахунок проведення пострелялок. ivanov, доречі, писав що він також з садгори. 2 ivanov Які в тебе є пропозиції стосовно місця?? 2 арт-ем в якому районі міста ти живеш і чи зручно тобі добратись до садгори?? з понеділка планую зробити свого бурчика можу проїхатись і ще разок передивитись ті місця що язнаю, може навіть з фотиком,а потім фотки постараюсь викласти тут, або є ще варіант провести розвідку боєм. Да, ще одно давайте поміняємось телефонами. Що на рахунок наступного тиждня мішеньки можу взяти на себе маю кучу прикольних мішеньок. Так-що чекаю відповідей пропозицій.
_________________ “Я должен был делать то, что должен и я делал свою работу так, как мог.”-Simo Häyhä
|
Пт май 21, 2010 12:44 pm |
|
|
арт-ем
|
привіт. Я живу в районі, Сторожинецької (по дорозі на Рошу) В іншому кінці міста)))) Тим не меньше, без проблем і до вас в Садгору можу привалити.. на велик і вперед))). На наступному тижні я теж з радістю приїду постріляти та і познайомитись вживу)) доречі, в тебе є щось з захисту (маска ...) чи ти в основному орієнтуєшся на тренування по стрільбі.. я осодисто шукаю тих зким можна відпрацьовувати і тактичні навики. Але навіть якщо плануєте тільки стрільбу, то я всеодно з радістю приєднуюсь!!!
|
Вс май 23, 2010 11:55 am |
|
|
Yurka
снайпер
|
Я зазвичай люблю поплінкати. Як стрілець не дуже вправний, тренувався колись в секції кульової стрільби. Якщо щось не понятно будем розбиратися двое, або троє. Я зазвичай стріляю з людьми далекими від цього діла так що цікаво буде поспілкуватись, обмінятись досвідом з людиною яка розуміється на цьому. Погодка починає вже трохи налагоджуватись так-що на ці вихідні є велика охота зібратись. Як на рахунок розвідки бойом? У мене на цей тиждень виходить.
|
Пн май 24, 2010 5:00 pm |
|
|
ivanov
ученик
|
Я колись також займався за часів студентства...
|
Пн май 24, 2010 9:25 pm |
|
|
Yurka
снайпер
|
2 ivanov ти займався у Віктора Валентиновича Звенигородського? Бачу в наших рядах прибуває . Так що на рахунок цих вихідних? Мій телчик 050шістьшість8один45три. Буду радий з усіма познайомитись. Давайте дійсно зберемося пофотаємся похаваємо мяса і звісно ну і
|
Пн май 24, 2010 11:17 pm |
|
|
ivanov
ученик
|
Да дійсно тренувався у Звенигородського Віктора Валентиновича. Стріляв з ТОЗ-а (важкого) перед закриттям тиру. Якщо не поїду в Київ я з вами...
|
Вт май 25, 2010 2:25 pm |
|
|
Yurka
снайпер
|
Да шкода що тир закрили. Я стріляв з урала №1404. Так, що народ давайте підтягуйтесь на вихідні. Може сьгодні зателефоную Славіку попередньо домовимось.
|
Вт май 25, 2010 3:34 pm |
|
|
Yurka
снайпер
|
2 ivanov Якщо не будеш їхати то передзвони мені або Славіку номера викладені вище.
|
Вт май 25, 2010 7:00 pm |
|
|
арт-ем
|
я з вами! тільки ви мені там роз_ясніть куди саме підвалити, бо я в Садгорі не сильно шарю, де і що.. може на велику підвалю...
мій номер 066 347 15 58. Дзвоніть якщо щось. Можна якщо хтось хоче і в будні по можливості здибатись..
|
Вт май 25, 2010 8:29 pm |
|
|
Yurka
снайпер
|
Дзвонив сьогодні Славіку, вінпопередньо дав згоду на те щоб зібратись. Ближче до вихідних ми з ним обовязково зідзвонимся і домовимося. Артем щось покі не відповідає. ПИ.СИ. Слава, було приємно з тобою поспілкуватись. Одразу видно, що людина настроєна рішуче.
|
Вт май 25, 2010 9:45 pm |
|
|
|